Rólunk

Családi Panziónk

1 percre a Balaton part és akár családoknak is ideális!

2018-2019-ben és 2020-ban is elnyertük az Év szállása díjat!

2020-ban a vendégértékelések alapján, a reggeli felszolgáló panziók közül az elsők lettünk a Balatonon!

2019.06.07-én újranyitottuk teljesen átépített, kibővített panziónkat.

A Frankó Családi Panzió Balatonlelle településen, a szabad strandtól 80 méterre, Napfény strandtól 5 perces sétára, a Balatonlelle Gokartól pedig 11 perces sétára található. Lelle központja 3 perc sétával érhető el. A Balaton partjától 1 percre elhelyezkedő közel évszázados balatonlellei kúria épülete a felújítás után nem csak új külsőt, korszerű szobákat, hanem új stílust is magára öltött.

Panziónk lett az első olyan szálláshely a magyar tenger partján, amely nem csak a legkorszerűbb felszereléssel, szobákkal, fűtött medencével, napozóterasszal, csodás kerttel rendelkezik, hanem magára öltötte a retró – vintage stílus jegyeit is. Kertünkben gyermekjátékok, hagyományőrző magyar kemence, grill, bográcsozó is megtalálható.

F57Panzio_szoba7

A retró életérzés

A retró – vintage stílus megjelenik egyesével több szobánkban is, melyek az 50’-es, 60’-as, 70’-es, 80’-as évek emlékeivel, ugyanakkor igen korszerűen lettek kialakítva, berendezve. Más szobáink pedig vendégeinket az élet egyik legnagyobb, legcsodálatosabb élményének felidézésére, ápolására emlékeztethetik.

Ezek a szobák a szerelemről szólnak!
Hiszen a szerelem kortalan!

A szerelem következménye pedig a Család!
Mely számunkra mindennél fontosabb!

Berendezett kerti konyhánk vendégeink részére főzési lehetőségeket nyújt.
Panziónk minden szobájában SMART FULL HD TV, egyedileg szabályozható légkondicionálót, minibárt és laptopszéfet helyeztünk el. Nagy sávszélességű ingyenes WI-FI áll vendégeink rendelkezésére.

Apartmanjaink és szobáink bemutatásához kérjük látogassanak el a „Szobák” fülre, ahol bővebb információt kapnak szolgáltatásainkról és az egyes szobák felszereltségéről.

Retró, Balaton, Szerelem!
Nálunk mindet megtalálod!